شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احتمال آبگرفتگی معابر خراسان رضوی و ۵ استان دیگر طی امروز و فردا | هشدار نارنجی صادر شد

  • کد خبر: ۱۷۶۳۱۲
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۷
احتمال آبگرفتگی معابر خراسان رضوی و ۵ استان دیگر طی امروز و فردا | هشدار نارنجی صادر شد
سازمان هواشناسی نسبت به رگبار و رعد و برق و احتمال آبگرفتگی معابر در شش استان و وزش با شدید و افزایش ارتفاع امواج در شمال و جنوب کشور هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از رشد شدید ابر‌های همرفتی، رگبار و رعد و برق شدید، وزش باد شدید از پنجشنبه تا جمعه پنجم و ششم مردادماه خبر داد و اعلام کرد: این شرایط جوی روز پنجشنبه در نیمه‌جنوبی سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، جنوب شرق فارس و جمعه در جنوب کرمان و نیمه‌شمالی هرمزگان و جنوب شرق فارس پیش‌بینی می‌شود.

در اثر این مخاطره جوی آب گرفتگی معابر عمومی، جاری شدن روان‌آب و اختلال در سفر‌های بین شهری، طغیان رودخانه‌های فصلی، سیلابی شدن مسیل‌ها، صاعقه، احتمال اختلال در برگزاری مراسم تاسوعا و عاشورا، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، پرچم‌ها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل زمینی، ریلی و هوایی مورد انتظار است.

سازمان هواشناسی برای کاهش آشیب‌ها اجتناب از توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در عبور و مرور از نواحی مرتفع، اجتناب از هر گونه تردد، توقف و برپایی چادر‌های مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها، تمهیدات مناسب برای عدم خسارت احتمالی در مراسم سوگواری، احتیاط در سفر‌های بین شهری، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و ارتفاعات، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت را توصیه می‌کند.

این سازمان همچنین با صدور هشدار سطح زرد از افزایش وزش باد جنوب شرقی تا ۲۸ نات و افزایش ارتفاع امواج بین یک تا دو متر در سواحل و بیش از دو متر در نواحی دور از ساحل استان هرمزگان با تاکید بر تنگه هرمز، افزایش وزش باد جنوب غربی تا ۲۲ نات و افزایش ارتفاع موج تا ۱ متر در سواحل استان‌های خوزستان و بوشهر از بعد از ظهر جمعه تا یکشنبه ششم تا هشتم مردادماه خبر داد.

این شرایط جوی روز جمعه در دریای عمان و تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان و یکشنبه در غرب دریای عمان، تنگه هرمز و شمال خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان، بوشهر و هرمزگان پیش‌بینی می‌شود. در اثر این مخاطره جوی افزایش ارتفاع موج به‌ویژه در ساعت ظهر تا بعد از ظهر، اختلال در تردد‌های دریایی شناور‌های سبک، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی ک احتمال اختلال در تردد کشتی‌های تجاری در دریای عمان دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی در این شرایط جوی احتیاط و رعایت موارد ایمنی در تردد‌های دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی را توصیه می‌کند.

این سازمان در ادامه از افزایش وزش باد شمال غربی تا ۲۴ نات، افزایش ارتفاع امواج بین یک تا دو متر در سواحل و بیش از دو متر در نواحی دور از ساحل از صبح شنبه تا ظهر دوشنبه هفتم تا نهم مردادماه خبر داد و اعلام کرد: این شرایط جوی روز دوشنبه در دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان مورد انتظار است.

در اثر این مخاطره جوی افزایش ارتفاع موج به‌ویژه در ساعت ظهر تا بعد از ظهر، اختلال در تردد‌های دریایی شناور‌های سبک، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، احتمال اختلال در تردد کشتی‌های تجاری در دریای عمان پیش‌بینی می‌شود. سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی احتیاط و رعایت موارد ایمنی در تردد‌های دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، تمهیدات لازم برای پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی را توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->